Selv Propr-sjefen bruker eiendomsmegler

Propr-sjefen Kjetil Eriksson bruker eiendomsmegler når han selger leilighet.

«Dropp megleren. Propr er tjenesten som hjelper deg med å selge selv. Det er enkelt og trygt. I tillegg kan det bli veldig lønnsomt», heter det på selskapets hjemmesider.Det er vel og bra, kanskje spesielt i oppgangstider. Men hvordan er stemningen nå som boligmarkedet i særlig storbyen Oslo, har kjølnet og det er rekordmange boliger til salgs?Det vil Propr-sjefen Kjetil Eriksson ikke svare på når Hegnar.no tar kontakt angående en leilighet på Finn.no.Årsaken til at at han ikke vil svare er at vi konfronterer han med at leiligheten, som selges gjennom Privatmegleren Aksept, selges på oppdrag for nettopp Propr-sjef, Kjetil Eriksson.- Hvorfor bruker du ikke Propr?- Det er fordi dette er et samlivsbrudd og vi har derfor valgt å benytte oss av en tredjepart. Eriksson understreker at han helst ikke vil at Hegnar.no skal omtale salget gitt sakens omstendigheterHegnar.no følger likevel opp med å spørre om Eriksson forstår hvorfor vi og andre stiller spørsmål ved at eiendomssalget ikke skjer gjennom Propr, selskapet han er daglig leder i og selv har promotert hyppig i media som det foretrukne alternativet for boligsalg.Hvorpå Eriksen trekker frem at han tidligere også har utalt at Propr ikke er for alle, men at det avhenger av hva slags type eiendom som skal selges og situasjonen man er i.- Jeg tror at alle som har vært gjennom et samlivsbrudd vil ha forståelse for at dette er en spesiell situasjon. Jeg ønsker derfor ikke å uttale meg ytterligere da jeg opplever dette som en privatsak, sier Eriksson til Hegnar.no.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også