Selvaag Bolig inngår samarbeid med verdi 1,6 milliarder kroner.

Ferd Eiendom har signert en avtale med Selvaag Bolig om utvikling og realisering av ytterligere 315 boliger på Tiedemannseiendommen på Ensjø i Oslo.

Ferd Eiendom har inngått kontrakt med Selvaag Bolig med en salgsverdi på 1,6 milliarder kroner, går det frem av en melding onsdag.Tomten er regulert til boligformål og forventet salgsstart er i første halvår 2018.Eiendommen ligger inntil Tiedemannsparken, og er en del av den tidligere Tiedemanns Tobaksfabrik.- Vi er svært fornøyde med å kunne fortsette samarbeidet med Selvaag Bolig. Vi har 380 boliger under utvikling i et 50/50-samarbeid som har fungert svært godt, sier direktør i Ferd Eiendom Carl Brynjulfsen.Selvaag Boligs administrerende direktør Baard Schumann sier at prosjektet er viktig både for selskapene og for Oslo som by.