– Dette er en kjempespennende investering for meg. I dette bygget har jeg mange ganger fulgt min far på generalforsamling den gang han var styreformann i Ringnes på 70- og 80- tallet, sier Christian Ringnes til DN.Han understreker til avisen at det også er rasjonelle vurderinger som ligger bak investeringen.– Dette bygget har en glimrende beliggenhet og spennende arkitektur. I tillegg er det inngått lange leiekontrakter med et relativt lavt leienivå, så nedsiden bør her være veldig lav, sier Ringnes til DN.Han påpeker at en av de siste tingene selgerne gjorde før bygget ble solgt var å inngå en 20 års leiekontrakt med hovedleietager Ringnes Bryggeri.Kjøpsprisen for eiendommen er hemmelig, men Christian Ringnes røper følgende:– Bygget ble solgt for fullstendig markedspris, pluss fem millioner fordi jeg synes den pipen er så fin, sier Ringnes til DN, som har regnet seg frem til en salgspris på rundt 250 millioner kroner.