- Det vil endre eiensomssektoren

Aksept for høyhus kommer til å endre eiendomsindustrien, mener konserndirektør for storkunder og internasjonal i DNB.

Harald Serck-Hanssen. Foto: Finansavisen
Næringseiendom

Fortetting, internetthandel og bilfrie sentrum vil forme eiendomsutviklingen fremover, sier Harald Serck-Hanssen, konserndirektør for storkunder og internasjonal i DNB, under DNBs Real Estate & Construction-konferanse tirsdag, ifølge TDN Finans. - En større grad av aksept for høyhus kommer til å endre eiendomsindustrien, mener han.Et annet element er hva som skjer når flere går over til free seating, slik vi har gjort her i DNB. I tillegg utfordrer internettaktører kjøpesentrene, og stadig flere europeiske byer går inn for bilfrie bysentrum, med de konsekvensene det vil ha for parkeringshus og lignende. Dette vil påvirke næringen fremover, og det er viktig å være oppmerksom på hvor man er i denne kjeden, sier Serck-Hanssen.Han sier obligasjonsmarkedet særlig siden 2012 har spilt en stadig større rolle i eiendomsmarkedet, og obligasjonsmarkedet for eiendom er nå det tredje største obligasjonsmarkedet. Det er også sterk vekst for ikke noterte aktører, sier han. 

harald serck-hanssen
dnb
eiendomsutvikling
bolig
Nyheter
Næringseiendom