Boligprisene steg 10,1 prosent i Norge i 2016, og nordmenn som hadde investert penger i bolig kunne fryde seg over en pen avkastning, skriver DN. På Island steg boligprisene enda mer - 14,7 prosent i gjennomsnitt.Sigurdur Gardarsson (50) og kona Inger Elisabeth Langfeldt fra Hvalstad i Asker har gjennom sitt private investeringsselskap Sigel as tjent 67 millioner kroner på gevinster fra aksjer, obligasjoner og hytter på Island.– Det er spennende tider med tanke på turistboomen på Island. Det er mangel på eiendommer innenfor den sektoren, så jeg har posisjonert meg godt der, sier Gardarsson til DN.I 2011 gikk han sammen med tidligere kolleger og stiftet catering- og serviceselskapet 4service som siden har gått i pluss hvert eneste år og i fjor omsatte for 290 millioner kroner, ifølge avisen. For et par år siden solgte han sin eierandel i 4service og satset alt på investeringsselskapet.Gardarsson og Langfeldt har knapt hatt et resultat før skatt på over en million kroner tidligere. I 2015 gikk de i minus med 55.000 kroner. I fjor derimot fikk de inn et resultat på 67 millioner kroner, ifølge regnskapet til Sigel.