- Høysesongen er over i leiemarkedet, men med lave renter, nedgang i boligprisene og et stabilt leiemarked er det fortsatt lønnsomt å investere i utleieboliger, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Vibecke Lyse Augdal, i en melding.OsloDet kostet nå i snitt 9.229 kroner per måned å leie en 1-roms leilighet i Oslo, dette er en nedgang på 1,8 prosent sammenlignet med forrige måned. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 0,6 prosent.For en 2-roms kostet det i snitt 12.636 kroner, dette er en oppgang på 1,6 prosent sammenlignet med forrige måned. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 5,1 prosent.En 3-roms leilighet i Oslo kostet nå i snitt 15.547 kroner å leie i måneden. Sammenlignet med forrige måned er det en oppgang på 2,5 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en nedgang på 0,7 prosent.- Vi opplever en økt pågang av kunder som ikke får solgt. Dette har resultert i konkrete oppdrag og mange som vurderer å leie ut fremfor å senke salgsprisen, sier daglig leder ved Utleiemegleren Grønland, Magnus Wennberg.  BergenFor en 2-roms leilighet kostet det i snitt 10.500 kroner, som er en nedgang på 0,6 prosent sammenlignet med forrige måned. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en nedgang på 4,2 prosent.Det kostet i gjennomsnitt 14.500 kroner å leie en 3-roms i Bergen. Sammenlignet med forrige måned, er det en oppgang på 7,6 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 3,9 prosentTrondheimI Trondheim kostet en 2-roms i gjennomsnitt 10.350 kroner i september, som er en nedgang på 2,1 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en nedgang på 6,0 prosent.For en 3-roms var snittleien 13.180 kroner, dette er en oppgang på 2,1 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en nedgang på 10,4 prosent.