Veidekke pusser opp for 300 millioner

Rehabilitering på gang på Karl Johan.

Veidekke Entreprenør skal rehabilitere og utvide Karl Johans gate 14 i Oslo sentrum for AVA EiendomsPartner AS, går det frem av en børsmelding torsdag.Eiendommen skal bygges om for å huse kontorer og butikklokaler for H&M.Oppdraget er en totalentreprise, og kontraktssummen oppgis til 300 millioner kroner eksklusive moms.H&M skal etter rehabiliteringen åpne sin første Flagship Store i Norge over fem etasjer, mens de de to øverste etasjene skal brukes til kontorer.Totalt vil H&M leie over 10.000 kvadratmeter i eiendommen.Karl Johans gate 14 har i de senere årene vært tilholdssted for TV2 i Oslo. Eiendommen består i dag av fem etasjer over bakken, samt underetasje og garasjeanlegg.Byggearbeidene starter opp i desember, med ferdigstillelse i april 2019.Hele meldingen her.


Les også