Edgar Haugen utvider porteføljen

Har kjøpt tre Oslo-eiendommer.

Edgar Haugen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Ragde Eiendom har kjøpt de tre Oslo-eiendommene Dronningens gate 13, Bjølsenhallen og Stålfjæra 24, melder Estate Nyheter.Eiendommene inngikk alle i porteføljen Starwood Capital Group kjøpte av DnB NOR Eiendomsinvest I ASA for rundt 11 milliarder kroner for tre år siden.Colliers International-direktør Jørgen Ekker opplyser til nettstedet at partene er enige om ikke å uttale seg om transaksjonen.41,3 millioner i leie2016-regnskapet for single purpose-selskapene viser totalt leieinntekter på 41,3 millioner kroner for de tre eiendommene.Den største av de tre, Dronningens gate 13, teller 15.855 kvadratmeter, og genererte ifølge Estate leieinntekter på 17,8 millioner kroner i fjor.Kontorbygget på åtte etasjer har Riksantikvaren som hovedleietaker.Norges 17. rikesteRagde Eiendom er heleid av Edgar Haugen jr.. Hans formue ble vurdert til 8,8 milliarder kroner av Kapital tidligere i høst.Det holdt til en 17. plass på bladets 400-liste.Hele listen her.