Entra vil rive nok et Oslo-bygg

To bygg i samme gate kan stå for fall.

Entra vurderer fra før å rive Universitetsgata 2, men ønsker nå også å rive Universitetsgata 7-9 like ved, skriver Estate Nyheter. Nettstedet viser til at Alt. arkitektur - på vegne av Entra - har anmodet om en forhåndskonferanse hos Plan- og bygningsetaten (PBE) for eiendommen.Prosjektet består av et nybygg på ca. 19.300 kvadratmeter bruttoareal fordelt på 10 etasjer i henhold til vedtatt regulering.I tillegg kommer to etasjer under bakken på ca. 2.800 kvadratmeter.Rivearbeider er planlagt igangsatt sommeren 2018, og ifølge anmodningen er det inngått leieavtaler med mål om innflytting ved årsskifte 2021.Advokatfirmaet Hjort har ifølge Estate signert en 10-årig leiekontrakt med Entra i Universitetsgata 7-9 på 5.100 kvadratmeter.