<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her er de dyreste hyttene på fjellet

Av de ti dyreste hyttene som var til salgs på Finn.no ved inngangen til høstferien, er samtlige fortsatt usolgte.

    Publisert 18. des. 2017 kl. 10.47
    Oppdatert 18. des. 2017 klokken 11.16
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 442 ord
    Foto: Privatmegleren

    (Finansavisen:) I slutten av september skrev Finansavisen om det som da var de ti dyreste fjellhyttene til salgs på Finn.no.På 6. plass på listen fant man Skarnsuten 55 i Hemsedal, en nybygget hytte på 250 kvadratmeter. Hytta var først lagt ut med prisantydning 17 millioner kroner, men prisen var deretter blitt kuttet med 2,8 millioner, til 14,8 millioner.Annonsen er nå fjernet fra Finn.no, men det betyr ikke at den er solgt.- Hytta er usolgt og skal leies ut for vinteren. Vi har dialog med interessenter, så den kan bli solgt når som helst. Men det tar gjerne litt lenger tid og det er mye som skal klaffe når det gjelder litt dyrere eiendommer, sier eiendomsmeglerfullmektig Martin Brusletto i Nordvik & Partners til avisen.PriskuttUsolgt er også de ni andre som i september utgjorde topp ti-listen over de dyreste fritidseiendommene i fjellheimen, i prisspennet fra 30 til 13,49 millioner kroner.Mens Skarsnuten er fjernet fra Finn.no, finner man samtlige av de ni andre fortsatt ute til salgs, med samme prisantydning som i september.Da var allerede prisen på seks av de ti blitt kuttet med opptil tre millioner kroner.Samtlige ni er nå ifølge Finansavisen inne på listen over de tolv dyreste fjellhytter til salgs på Finn.no, da tre nye fjelleiendommer i den øvre prisklassen er lagt ut i mellomtiden.46 mill. på GeiloI september var det Geilo Høifjelds Pensjonat som toppet listen over de dyreste fritidseiendommene til salgs i fjellheimen, med prisantydningen på 30 millioner kroner.Denne er nå forbigått av Geilo-hytta Skarvegløtt, som har prisantydning 46 millioner kroner.Hytta har primærareal på 470 kvadratmeter, men totalt er den på 700 kvadratmeter når man inkluderer blant annet trimrom og vinkjeller. Hytta ble bygget i 2004, og har også basseng, fem soverom og seks bad.

    - Vi har hatt bud på den, men de har vært et godt stykke under prisantydning. Vi har interessenter som vi nå er i dialog med, sier Karlsrud.
    1. Fjellhytta Skarvegløtt - 46 mill.
    2. Geilo Høifjelds Pensionat - 30 mill.
    3. Hyttetun på toppen av Geilo Fjellandsby - 24,75 mill.
    4. Hyttetun på Trysilfjellet sør - 23,9 mill.
    5. Toppleilighet i Norefjelltunet 6 - 23 mill.

    Har hatt budSelger er investor Steinar Mikkelsen, og ifølge eiendomsmegler Kristian Karlsrud i Krogsveen selges eiendommen på grunn av sykdom og at den dermed blir lite brukt.- Hvordan har responsen vært?- Er det aktuelt å kutte prisen?- Skulle man bygget noe tilsvarende i dag, så ville det trolig kostet rundt 90 millioner kroner. Alt er håndlaget på stedet. Det handler om å treffe den rette kjøperen, og om det er om en måned, et halvt år eller et år spiller ikke så stor rolle, sier Karlsrud til Finansavisen.De fem dyreste fjellhyttene til salgs på Finn.no: