Link Arkitektur landet kjempekontrakt

Skal tegne nytt sykehus i Drammen.

Link Arkitektur skal tegne Nye Drammen Sykehus sammen med Ratio og Bølgeblikk, melder Estate Nyheter. - Jeg kan ikke garantere for selskapets 17 år lange historie, men for Link Arkitektur i Norge er det definitivt en av de største kontraktene vi har sikret oss noen gang, sier toppsjef Leif Øye.Prosjektet på totalt 121.000 kvadratmeter har en kostnadsramme på 8,6 milliarder kroner.Kontrakten er ifølge nettstedet todelt. Del én er en optimalisering av allerede eksisterende prosjekt, del to inkluderer videre faser og gjennomføring av prosjektet.Sistnevnte ligger inne som en opsjon i kontrakten.- Samlet for arkitektkontorene har kontrakten en verdi på 156 millioner kroner. Vår andel av dette er på ca. 50 prosent, men dette er ikke et låst beløp, sier Øye til Estate.