Anbefaler folk å kjøpe bolig nå

- Om ti år så vil folk si om boligmarkedet at «I 2018 da var det billig», tror eiendomskonge.

- Hvis det ikke inntreffer noe helt spesielt, så vil boligprisene stige de kommende årene. Det kan være en liten dipp i inneværende år, men jeg tror at boligprisene skal opp, sier Olav Thon (94), forretningsmann og eiendomskonge, til Nettavisen.Boligprisene har nå falt i ni måneder og er siden april ned så mye som 11 prosent i Oslo. Noen økonomer tror dette bare er starten, og finansgiganten Moody's har uttalt at Norge er det utviklede landet som er mest utsatt for en boligsmell.Thon derimot, som har vært aktiv på eiendomsmarkedet i 70 år, tror ifølge Nettavisen ikke på noen ny boligsmell. - Hvis det virkelig er noe som sitter langt inne hos mennesker, så er det å eie sin egen bolig, «my home is my castle». Det å eie egen bolig står sterkt hos nordmenn, sier han til Nettavisen. Thon har derfor et klart råd til unge mennesker som vurderer å gå inn i boligmarkedet nå, nemlig slå til nå.- Om ti år så vil folk si om boligmarkedet at «I 2018 da var det billig».