Edgar Haugen jr. utvider porteføljen

Legger milliardsum på bordet.

Edgar Haugen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.
Næringseiendom

Ragde Eiendom har kjøpt en eiendom som omfatter adressene Brobekkveien 80 og Alf Bjerckes vei 14, melder Estate Nyheter.- Nå som Ensjø og Økern legges ned, samtidig som også Ulven skal utvikles, blir det et press på lager. Da tror jeg at Brobekk blir et veldig bra område for lager, sier Edgar Haugen jr. til nettstedet.Haugen jr. eier Ragde Eiendom 100 prosent.Investoren opplyser videre overfor Estate at lager utgjør ca. 80 prosent av bygningsmassen (13 bygninger), og at han betaler «langt over milliarden» for eiendommene som genererer leieinntekter på rundt 75 millioner kroner.Union Norsk Næringsmegling bekrefter transaksjonen, der selskapet Norwegian Lights AS satt på selgersiden.Norges 17. rikesteEdgar Haugen jr.. har en formue som ble vurdert til 8,8 milliarder kroner av Kapital i fjor høst.Det holdt til en 17. plass på bladets 400-liste.Hele listen her.

næringseiendom
edgar haugen
ragde eiendom
kapitals 400 rikeste
Nyheter
Næringseiendom