Eiendomsutvikler Jan Olav Brusletto fikk ikke 30 millioner kroner slik han ønsket for eneboligen i Helleveien på Vinderen i Oslo.. Ifølge DN river han dermed huset for å gjøre plass til leiligheter på den 2,4 mål store tomten.Han sier at han og kona lette etter leilighet i Oslo, men at de ikke fant noe med en beliggenhet og planløsning som passet dem.- Da slo det oss at vi kunne gjøre det samme som jeg har drevet med i snart 30 år – drive utvikling av eksklusive leiligheter. Så da bygger vi en flott leilighet selv der vi kan tenke oss å bo, sier Brusletto til DN.Størrelsen på leilighetene er fra 160,5 til 211 kvadratmeter. Foreløpig prisidé ligger rundt 19–29 millioner kroner per leilighet.– Vi trenger egentlig ikke så stor leilighet. Den vi skal ha selv er på 175 kvadratmeter, sier Brusletto til avisen.