HAS

Ivar Tollefsen blar opp milliardsum

Eiendomsinvestoren har mye tørt krutt.

Ivar Tollefsen har gjennom sitt danske datterselskap Heimstaden Danmark AS kjøpt to prosjekteiendommer, skriver Heimstaden selv på sine hjemmesider.Eiendommen på FB Gruppens utviklingsområde Gröntorvet i Valby omfatter et bygg med 189 studentleiligheter og et bygg med 195 tradisjonelle leiligheterPå Vestre Teglgade 10 på Teglholmen skal 105 leiligheter bygges. Kjøpte i januar ogsåDe totalt 489 leilighetene skal stå innflytningsklare i slutten av 2019.Samlet areal for eiendommene er 34.000 kvadratmeter, og transaksjonen kommer på rundt 1.185 millioner danske kroner.Dette tilsvarer 1,54 milliarder norske kroner.Vi skal ikke lenger tilbake enn midten av januar for å finne Tollefsens forrige København-kjøp, da to store boligeiendommer ble kjøpt for 1,2 milliarder kroner.Les mer her. Er Norges 12. rikesteKapital vurderte i fjor høst Ivar Tollefsens formue til 18,2 milliarder kroner. Det holdt til en 12. plass på listen over Norges 400 rikeste.Tollefsens formue hadde da blitt oppjustert fra 12,8 milliarder kroner i 2016.Hele 400-listen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også