(Kapital:) Skiskytterstjernene Johannes Thingnes Bø og broren Tarjei Bø satser nå på markedet for firmahytter.  
Ifølge Kapital er de begge ferske medeiere, styremedlemmer og markedsførere/hyttekoordinatorer i det nyopprettede selskapet Daysoff, som skal gi ansatte i norske bedrifter tilgang til firmahytter og firmaleiligheter både i og utenfor Norge.– Mange hytter står tomme store deler av året. Hvorfor ikke leie ut til andre i egen bedrift eller i samme pool, i stedet for å la hytta stå tom når man ikke er der selv? spør Johannes Thingnes Bø.Thingnes Bø tilbyr sågar sin egen hytte på Sjusjøen for utleie gjennom Daysoff.Daglig leder Truls Furuseth i Daysoff håper på en spinoff-effekt av den posisjonen stjernene har.– De er veldig gode ambassadører for dette med friluftsliv og restitusjon, sier Furuseth til Kapital.Så langt har Daysoff klart å få tilgang til i underkant av hundre utleieobjekter.Skiskytterbrødrene etablerte hvert sitt heleide investeringsselskap i løpet av fjoråret. Storebror Tarjei etablerte selskapet Boe Invest, med en aksjekapital på 350.000 kroner, i mars i fjor, mens Johannes la inn 100.000 kroner i Jtb Invest i oktober.