- Boligmarkedet er sunnere enn på lenge

Over halvparten går over antydning.

Så langt i mars har over halvparten av boligene formidlet av DNB Eiendom gått over prisantydning, skriver DN.I samme periode i fjor gikk tre av fire over prisantydning.Snittboligen i DNB-porteføljen går 86.000 kroner, eller 1,8 prosent, over prisantydning.- Dette er ikke urovekkende høyt, og er innenfor det som må forventes i et lett stigende marked. Vi anser pluss/minus 10 prosent som «blink». Det er rett og slett et sunnere marked enn det vi har sett på lenge, skriver direktør Terje Buraas i DNB Eiendom i en e-post til avisen.Han trekker frem små leiligheter under 45 kvadratmeter og enheter over 100 kvadratmeter - spesielt på Oslo vest, som «bestselgere».Privatmegleren-sjef Grethe W. Meier ser ifølge DN akkurat det samme.- Jeg er overrasket over hvor godt salg det er nå, spesielt i Oslo, men egentlig over hele landet. Og jeg er også overrasket over at det er veldig bra med oppdrag inn. Januar og februar var rolige måneder, men nå løsner det, sier Meier til avisen.