- Flere salg over prisantydning

Små leiligheter har hatt størst prisvekst de siste månedene. Eiendomsmegler bekrefter økt etterspørsel.

Næringseiendom

– Det er betraktelig bedre respons enn for noen måneder siden. Det er flere på visning, gode budrunder og vi har hatt flere salg som har gått langt over prisantydning, sier daglig leder og eiendomsmegler Tina Marie Stålborg i Nordvik & Partners Nydalen, til DN.Hun har også tro på en jevn bedring i markedet fremover.- Aktiviteten har tatt seg opp, og vi merker en bedring med raskere omsetninger og gode budrunder, spesielt for de mindre objektene, sier Stålborg til avisen. Statistikk fra Eiendom Norge viser at de gjennomsnittlige boligprisene i Oslo har steget 4,1 prosent siden nyttår, mens de minste leilighetene har steget 5,6 prosent. 

tina marie stålborg
nordvik & partners
bolig
visning
leiligheter
Oslo
boligprisene
Nyheter
Næringseiendom