En omstrukturering av Ivar Tollefsens eiendomsimperium har skapt et selskap med eiendommer for 60 milliarder kroner, skriver Estate Nyheter.Bransjeaktører hevder overfor nettstedet at Heimstaden kan kjøpe eiendom for 20-30 milliarder kroner i tiden som kommer.- Med dagens balanse kan vi nok kjøpe for 15 milliarder kroner, sier IR-ansvarlig Carl-Fredrik Streiby i Heimstaden i en kommentar.- Alltid på jakt, hvor som helstKjøp utenfor Norden kan være aktuelt.- Vi er alltid på jakt etter å kjøpe noe som er fornuftig, hvor som helst. I enkelte perioder kan vi kjøpe mye, fordi vi finner gode investeringer, i andre perioder lite, selv om «musklene» er store, sier HR- og samfunnskontakt Arne Hurlen i Tollefsens norske selskap Fredensborg til Estate.Fredensborg kontrollerer gjennom Heimstaden-konsernet ca. 34.000 leiligheter for utleie i Norge, Sverige og Danmark, og er i seg selv et av Skandinavias største eiendomsselskaper.Nettstedet har også snakket med aktører som mener det også kan bli aktuelt for Tollefsen å se mot bransjer som hotell og kontor ved en evt. ekspansjon.Er Norges 12. rikesteKapital vurderte i fjor høst Ivar Tollefsens formue til 18,2 milliarder kroner. Det holdt til en 12. plass på listen over Norges 400 rikeste.Tollefsens formue hadde da blitt oppjustert fra 12,8 milliarder kroner i 2016.