Ivar Tollefsen lader kanonen

Norges 12. rikeste er sulten som aldri før.

HAS
Næringseiendom

En omstrukturering av Ivar Tollefsens eiendomsimperium har skapt et selskap med eiendommer for 60 milliarder kroner, skriver Estate Nyheter.Bransjeaktører hevder overfor nettstedet at Heimstaden kan kjøpe eiendom for 20-30 milliarder kroner i tiden som kommer.- Med dagens balanse kan vi nok kjøpe for 15 milliarder kroner, sier IR-ansvarlig Carl-Fredrik Streiby i Heimstaden i en kommentar.- Alltid på jakt, hvor som helstKjøp utenfor Norden kan være aktuelt.- Vi er alltid på jakt etter å kjøpe noe som er fornuftig, hvor som helst. I enkelte perioder kan vi kjøpe mye, fordi vi finner gode investeringer, i andre perioder lite, selv om «musklene» er store, sier HR- og samfunnskontakt Arne Hurlen i Tollefsens norske selskap Fredensborg til Estate.Fredensborg kontrollerer gjennom Heimstaden-konsernet ca. 34.000 leiligheter for utleie i Norge, Sverige og Danmark, og er i seg selv et av Skandinavias største eiendomsselskaper.Nettstedet har også snakket med aktører som mener det også kan bli aktuelt for Tollefsen å se mot bransjer som hotell og kontor ved en evt. ekspansjon.Er Norges 12. rikesteKapital vurderte i fjor høst Ivar Tollefsens formue til 18,2 milliarder kroner. Det holdt til en 12. plass på listen over Norges 400 rikeste.Tollefsens formue hadde da blitt oppjustert fra 12,8 milliarder kroner i 2016.Hele 400-listen her.

ivar tollefsen
heimstaden
fredensborg
bolig
leiligheter
Nyheter
Næringseiendom