Solgt leiligheter i Hemsedal for 85 mill.

Anders Buchardt solgte leiligheter for til sammen 85 millioner kroner første dag.

Anders og Arthur Buchardt vil bygge hotell med 150 rom pluss 150 fritidsleiligheter i Tottenskogen i Hemsedal. Prosjektet vil koste 800–900 millioner kroner.Leilighetene koster fra tre til ti millioner kroner, tilsvarende rundt 60.000 kroner per kvadratmeter, skriver DN.Onsdag startet salget, og torsdag kunne Anders Buchardt fortelle DN at det ble solgt 20 leiligheter til 85 millioner kroner første dag.- Vi hadde jo en forventning om at responsen ville bli god, og 20 salg første dag er veldig bra, sier han. Vi har solgt leiligheter i alle kategorier; fra de rimeligste til de dyreste. Men det er selvfølgelig en viss treghet i markedet for de dyreste på 130–140 kvadratmeter til opp mot ti millioner, legger han til.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også