KjøpLogg inn

Veidekke skal bygge Asker-boliger

Nytt samarbeid med eplehageutbygger (utvidet).

Publisert 26. mars 2018 kl. 12.42
Oppdatert 27. mars 2018 klokken 12.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 150 ord

Nesbukta 6 AS, eid 50/50 av Båtgutta AS og Neptune Properties AS, har inngått avtale med Veidekke om å oppføre boligprosjektet Yachtværftet på Landøya i Asker kommune, går det frem av en børsmelding.Kontrakten er en totalentreprise estimert til drøyt 100 millioner kroner, eksklusive moms.Oppdraget omfatter oppføring av 30 tre-etasjers rekkehus, tilhørende utomhusarealer og et felles underjordisk garasjeanlegg.Prosjektet ligger i det maritime miljøet ved det gamle lystbåtverftet på Landøya/Holmen i Asker, med kort avstand til dagligvareforretninger, serveringssteder og mange andre servicetilbud.Rekkehusene varierer i størrelse fra 145 til 158 kvadratmeter, og blir oppført i bindingsverk av tre med fasader av stående dobbeltfalset royal-impregnert kledning.Vannbåren gulvvarme sikrer en god og lun oppvarming av boligene, som alle får private hager, markterrasser og takterrasser.Båtgutta AS er for øvrig 59,76 prosent eid av Ivar Tollefsens Fredensborg, mens Union Gruppen-sjef Øystein A. Landvik eier 29,86 prosent gjennom sitt selskap Tersus AS. Ingar Brauti eier resten.Les mer her.