Dobler prisen på Frogner-leilighet etter tre år

Leiligheten i Nobels Gate 12 A ble kjøpt for 14,3 mill. i 2015. Etter omfattende oppussing er den nå lagt ut for salg – til dobbel pris.

- Den er jo fantastisk. Alt er gjort 110 prosent, rett og slett.Partner i Privatmegleren Dyve & Partnere, Anders Lysholm, sparer ikke på kruttet når han skal beskrive den 212 kvadratmeter store leiligheten i Nobels Gate 12 A som han har fått i oppdrag å selge.Eiendommen som ligger midt på beste Frogner i Oslo, ble ifølge Eiendomsregisteret kjøpt av investor Bengt Christian Indahl i mai 2015 for 14,25 millioner kroner, og er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 29 millioner kroner.Indahl håper dermed å oppnå en dobling av prisen etter kun tre år. Selv i et hett Oslo-marked er det en oppsiktsvekkende økning. Prisene i hovedstadens boligmarked har i samme tidsrom steget med rundt 24 prosent.Lysholm forklarer prisdoblingen med den omfattende renoveringen boligen har vært i gjennom, i tillegg til markedsutviklingen.- Den er strippet helt ned og bygget opp igjen med en meget høy standard. Det er ikke spart på noen ting, sier han til Hegnar.no.Lysholm vet ikke nøyaktig hvor mye eieren har brukt på å pusse opp, men legger ikke skjul på at det har kostet.- Jeg har ikke noe tall på det, men det har blitt brukt veldig mye penger, for å si det sånn, sier Lysholm.

Sjelden sjanse«Må betegnes som en sjelden sjanse», er beskrivelsen boligen får i prospektet.Boligen inkluderer to store soverom og to bad i tillegg til et gjestetoalett. Kjøkkenet inneholder blant annet to oppvaskmaskiner, to kjøleskap og to vinskap som til sammen rommer 320 flasker vin. Benkeplaten er i Corian med formstøpt oppvaskkum. Av mer spesielle detaljer kan det nevnes håndsmidde døråpnere fra England.
«Dette er et kjøkken med lekre detaljer og for avanserte livsnytere…», heter det i prospektet.Videre har leiligheten et Sensio styringssystem for varme og lys i hele leiligheten, samt gulvvarme i alle rom. Det er også heis i bygget, Carport, og en privat terrasse på hele 28 kvadratmeter.- Den har en meget attraktiv beliggenhet, en stor sydvendt terrasse og store lysflater i alle rom. Den er derfor veldig lys, samtidig som det er lite innsyn, sier eiendomsmegleren, og påpeker at det kun er seks leiligheter i bygården, i tillegg til tre utleieleiligheter.Sameiet leier ut disse leilighetene noe som gjør at felleskostnadene er svært lave. - Hvordan har interessen vært?- Den har egentlig vært bra, men det er klart at i denne prisklassen er det jo ikke noen folkevandring akkurat, sier Lysholm, og forklarer at det «absolutt er et par seriøse interessenter».Tikker alle bokseneTilbakemeldingene fra dem som har sett på leiligheten omtales som svært gode.-De er veldig fascinert og imponert over ting som er blitt gjort her, både når det gjelder materialvalg, utførelse og finish, sier Lysholm. Det smale tilbudet av slike objekter gjør at etterspørselen er stor.- Det er forsvinnende lite av denne typen, og det er ganske mange som ønsker seg en sånn leilighet, sier Lysholm, og forklarer at nettopp denne leiligheten er etterspurt av en enkel grunn:- Har du en check-liste, kan du jo egentlig huke av på alt.


Les også