Drømmepåske for fjellhytter

Solgte for 100 millioner på ti dager.

Hyttemeglerne har hatt en veldig travel uke. På Geilo har Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1 satt påskerekord med salg på 100 millioner kroner de siste ti dagene, skriver DN.Kontoret har solgt 20 eiendommer siden palmehelgen, inklusive ni leiligheter i Vestlia Lodge.Haatuft tror ifølge avisen at interessen holder seg utover i april.- Tirsdag og resten av kommende uke forventer vi at de som har brukt påsken til å bestemme seg kommer på banen, så det blir nok bra tempo en god stund til, fortsetter han.Megleren forteller om godt besøkte visninger i mellomklassen, det vil si 3-4 millioner kroner.- Jeg vil ikke si at pengene sitter løst hos folk. Hyttene er ganske lette å selge nå, men det er ikke ville priser og budrunder, sier han til DN.DNB-megler Stig Svartor spår overfor avisen også mange salg de neste ukene.


Les også