Samboerparet kjøpte det rundt 500 kvadratmeter store huset som ligger på Strand i Bærum et steinkast fra E18 i november 2016.Den gang var prisantydning 18,9 millioner, men paret fikk kjøpt det for 17,6 millioner kroner, skriver DN.- Huset er betydelig oppgradert siden den gang. Det er strukturelt gjort store endringer, så det kan i dag ikke sammenlignes, sier Vidar Grønbrekk som eier halvparten av huset til avisen.Blant annet skal de ha pusset opp alle overflater inkludert gulv, gjort om underetasjen til en hybel og en leilighet som leies ut, isolert et loftsrom, pusset opp tre bad og to vaskerom, og nå ønsker paret 32,5 millioner kroner for huset.På spørsmål fra DN om de vil sitte igjen med en pen gevinst, svarer Grønbrekk: - Det er jo avhengig av hvor mye vi har lagt inn av ombygging og oppussing av huset, sier Grønbrekk, som mener de har brukt 12–13 millioner kroner på oppussingen.- Vi er ikke ute etter å gjøre en gevinst i et økende boligmarked, hvis det er det man tror. Vi selger fordi vi skal flytte utenlands. For rett kjøper er dette en fantastisk bolig, og er ikke rett kjøper her nå, så har vi har god tid til å vente, sier Grønbrekk til DN.