Kvitter seg med luksusleilighet for 55 millioner

Tidligere Veireno-eier Jonny Enger selger på Tjuvholmen.

Et drøyt år etter at Jonny Enger (52) sikret seg toppleiligheten på Tjuvholmen, vil den tidligere Veireno-eieren selge den for nesten ti millioner kroner mer enn han betalte, skriver Dagens Næringsliv.- Leiligheten har en helt unik beliggenhet. Kall det en indrefilet, sier eiendomsmegler i Sem & Johnsen, Jan Fredrik Bonde, til avisen.Les også: Enger dumpet prisen - solgte villa med kraftig rabattDa Enger selv kjøpte leiligheten for 45,5 millioner kroner i fjor, hadde den ligget ute for salg i snart to år med en pris på 50 millioner kroner.Eiendomsmegler Bonde forteller til DN at han har hatt oppdraget på pulten i «en kort tid», men at fire separate privatvisninger i det lukkede markedet ikke har ført frem. Han påpeker imidlertid at markedet for de aller dyreste boligene er ganske bra.- Nå er det lite som er til salgs i dette markedet, og da blir også responsen god på det som legges ut, sier han.