Eivind Yggeseth

Stein Erik Hagen selger Arcus-bygget

Storebrand Eiendomsfond blar opp rundt 1,7 milliarder kroner.

Storebrand Eiendomsfond kjøper Arcus-hovedkontoret på Gjelleråsen for rundt 1,7 milliarder kroner (brutto eiendomsverdi), melder Estate Nyheter.Lager og produksjonsbygg følger også med.Selger er Stein Erik Hagen-kontrollerte Canica.Truls Nergaard, sjef for Eiendom i Storebrand Asset Management, påpeker ifølge nettstedet den gode beliggenheten og en solid leietaker på 19-årskontrakt.Ragde Eiendom og Canica kjøpte eiendommen for drøye 1,2 milliarder kroner i november 2014.Da Canica kjøpte Ragdes halvpart før jul samme år, ble det ifølge Estate spekulert i en eiendomsverdi på drøye 1,5 milliarder kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også