Stockholm blør: Boligprisene faller

Og ingenting tyder på at det stopper her.

Det er ikke gøy å være boligeier i Stockholm. Prisene på leiligheter i den svenske hovedstaden er ifølge nye tall fra Valueguard ned 11 prosent, siden mai i fjor, skriver borsen.dk.Og ingenting tyder på at det stopper her, ifølge Tore Stramer, sjeføkonom i Nykredit.- Vi ser en risiko for større prisfall i de store byene - særlig Stockholm og Gøteborg. I vårt hovedscenario forventer vi at det samlede prisfallet på selveierleiligheter i Stockholm vil nå et nivå omkring 15 prosent i løpet av 2018, sier Stramer til den danske avisen, og mener lignende prisfall kan forventes i Gøteborg.Og ettersom prisene også falt i 2017, vil det samlede fallet trolig nå 25 prosent, skriver borsen.dk.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også