Bolig solgt for tre millioner over prisantydning

En liten tomannsbolig i Bærum gikk langt over prisantydningen og ble solgt for nesten ti millioner kroner.

Tomannsboligen i Eiksmarka øst i Bærum ble lagt ut for 6,8 millioner kroner, men da budrunden var over hadde prisen steget til nesten ti millioner kroner, skriver DN.- Vår prisvurdering av boligen var etter vårt skjønn i tråd med markedet. Men helt åpenbart hadde markedet en annen oppfatning, sier Gro Kirchoff, markedsområdeleder og eiendomsmegler i DNB Eiendom i Asker og Bærum, til avisen.Tomannsboligen fra 1955 ble til slutt solgt for 9.875.000 kroner og for dette fikk kjøperne 115 kvadratmeter, som gir en kvadratmeterpris på nesten 86.000 kroner, skriver DN.Tomten er på drøyt 500 kvadratmeter.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også