Carew fikk medhold i eiendomstvist

Tidligere fotballproff John Carew fikk medhold av Oslo tingrett og er tilkjent en erstatning på 27 millioner kroner etter en eiendomstvist.

John Carew og hans mangeårige agent Per A. Flod saksøkte bergenseren Kjell Rennestraum etter at han trakk seg fra et kjøp av en bygård i Oslo i 2015. Rennestraum mente bygården var full av mangler, noe Carew og Flod tidligere har tilbakevist.Oslo tingrett mener at de var i sin fulle rett i å heve salget da kjøperen ikke gjorde opp for seg, og idømmer John Carew og Per A. Flod renter og erstatning på totalt 26,7 millioner kroner, skriver Nettavisen.Carew og Flod krevde opprinnelig en erstatning 22,5 millioner kroner etter at salget av bygården i Bygdøy allé gikk i vasken. Rennestraums selskap Regnbyen Eiendom la inn et bud på 126 millioner kroner på bygården og fikk tilslaget, men trakk seg deretter fra kjøpet. Carew og Flod måtte senere selge gården til en lavere pris og krevde erstatning, omkostninger ved salget og forsinkelsesrenter dekket av Rennestraum.(©NTB)