Edgar Haugen jr. utvider porteføljen

Blar opp på Sørlandet.

Edgar Haugen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.
Næringseiendom

Ragde Eiendom har kjøpt Plantasjen i Arendal, melder Estate Nyheter.Eiendommen med adresse Vesterveien ligger ved riksvei 420 - en av de største innfartsårene til byen.Kjøpet skjedde ifølge nettstedet ved overdragelse av single purpose-selskapet Vesterveien 198 Holding AS, med Alcides Eiendom AS på den andre siden av bordet.Ifølge selskapets årsberetning leier Plantasjen hele eiendommen frem til mars 2029.Rederarving solgteAlcides Eiendom eies av Alcides Holding AS, eid av rederarving Severin Skaugen med familie.- Dette er en «triple net» leiekontrakt med lang varighet. Det er godt med parkering og uteareal. Både bruker, bygg og tomt passer godt inn i Ragdes kjøpsstrategi, sier forvalter Kristian Bendix Aarflot-Nyrud i Ragde Eiendom til Estate.Han forteller at partene er enige om å ikke røpe prisen.En «triple net» leiekontrakt går kort fortalt ut på at leietaker har eneansvar for alle kostnadene tilknyttet eiendommen.Norges 17. rikesteRagde Eiendom er 100 prosent eid av Edgar Haugen jr..Han har en formue som ble vurdert til 8,8 milliarder kroner av Kapital i fjor høst.Det holdt til en 17. plass på bladets 400-liste.Hele listen her.

næringseiendom
ragde eiendom
edgar haugen
plantasjen
arendal
Nyheter
Næringseiendom