Skanska skal bygge i Lillestrøm

Utbygger mener alvor.

Skanska lanserer boligprosjektet Aveny Vest, bestående av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg i hjertet av Lillestrøm.- Som en utvikler og entreprenør har vi i Skanska et ansvar for å bidra til å løse klimautfordringene. Nå lanserer vi vårt første BREEAM-NOR sertifiserte boligprosjekt, og flere vil komme de neste årene, sier Thorbjørn Brevik, konserndirektør for eiendomsutvikling i Skanska, i en pressemelding.BREEAM er en internasjonal bærekraftstandard for utredning og rangering av bygninger.Aveny Vest kommer for salg i august 2018, og byggestart er planlagt i 1. kvartal av 2019.- Aveny Vest blir et flott boligprosjekt, og vi er sikre på at vi har utviklet et prosjekt som tilfører Lillestrøm sentrum mye positivt. Vi skal forvandle et privat og lukket område til et grønt, frodig og hyggelig område tilgjengelig for alle, sier Helen Gåsvik, Skanskas regiondirektør for boligutvikling på Østlandet.