Tungsolgt 75-millioners villa

- Vi er i dialog med interessenter på eiendommen, sier Ragnhild Misvær Stenbeck i Privatmegleren.

I midten av april omtalte Hegnar.no eiendommen i John Colletts allé 94 , med et bruksareal på 336 kvadratmeter, som var til salgs med en prislapp på 75 millioner kroner. Eiendommen var da den dyreste boligen til salgs på Finn.no.- Her er det snakk om to eiendommer. Det er en flott enebolig, i tillegg til en ubebygget tomt på i overkant av 2,5 mål, som ligger i bakkant av denne eneboligen. Det selges fortrinnsvis samlet, men vi får se hvordan interessen er. Selger er åpen for flere muligheter, uttalte eiendomsmegler i Privatmegleren Allé, Ragnhild Misvær Stenbeck til Hegnar.no.- Sannsynlig at den kan gå til en utbygger?- Det er vel ikke umulig, svarte hun.Fjernet - ikke solgtNå er annonsen fjernet, men eiendommen er fortsatt ikke solgt.- Vi er i dialog med interessenter på eiendommen, kommenterer Ragnhild Misvær Stenbeck i Privatmegleren til Hegnar.no.Annonsen ble lagt ut på Finn 15. april, og etter at den hadde ligget ute i tre uker, ble den fjernet. Da fortalte Misvær Stenbeck til Hegnar.no at det var et par aktører som jobbet med ulike løsninger i forhold til detaljer med kommunen. - Så for at de skal få litt ro rundt det, har vi valgt i samarbeid med selger å fjerne den fra nettet, sa hun.Vern av områdetDet har ifølge Stenbeck vært henvendelser fra både privatpersoner og utbyggere. Men utfordringen kan ligge i at byantikvaren har foreslått en reguleringsplan som innebærer vern av området. Planen skal ikke være vedtatt ennå, men innebærer en del restriksjoner. Målet skal være å bevare strøkets særegenhet.- Det er absolutt seriøs interesse, men de (potensielle kjøpere red. anm.) ønsker å gjøre litt nærmere undersøkelse, blant annet på bakgrunn av den reguleringsplanen som med stor sannsynlighet vil bli vedtatt, og andre ting.- Vi har også hatt visninger etter at annonsen ble fjernet fra Finn. Den er ikke lagt på is, men har bare fått en hvilepause, kommenterte Misvær Stenbeck.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også