AF Gruppen har inngått avtale med Sofienberggaten 21-23 AS om å bygge boligprosjektet «Mills-kvartal» på Grünerløkka i Oslo, går det frem av en melding.Boligutviklingsselskapet eies av Agra, Canica og Macama (40, 40 og 20 prosent).Avtalen omfatter oppføring av 149 leiligheter fordelt på fem bygg med underliggende kjeller. I tillegg til leilighetene inneholder også prosjektet barnehage, næringslokaler for kafeer og butikker samt en park i midten av kvartalet.Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på 400 millioner kroner ekskl. mva, heter det.Byggingen starter i august 2018 med forventet ferdigstillelse i 1. kvartal 2021. - Grünerløkka er et urbant og attraktivt område. Vi ser frem til å være med på å prege området med et nytt og spennende boligprosjekt i tett samarbeid med kunden, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.