Arne Fredly har solgt Snarøya-palass

Salgssummen endte på 86 millioner kroner.

Investor Arne Fredly bekrefter overfor Dagens Næringsliv at han har solgt luksusboligen i Haldenveien 93 på Snarøya som har vært til salgs siden begynnelsen av desember i fjor. – Eiendommen inkludert et badehus er solgt for 86 millioner kroner, sier Fredly til avisen.Les også: Arne Fredly selger et av sine palass på SnarøyaIfølge avisen beholder han fire badehus selv som kan ha en verdi på inntil ti millioner kroner.Da Hegnar.no var i kontakt med Fredly i desember, ville han ikke ut med hvor mye det hadde kostet å bygge boligen, men uttalte at han hadde lagt mye mer den enn han første tenkte. – Ambisjonen har vært å bygge den perfekte boligen, og jeg har brukt enormt mye tid og ressurser på dette prosjektet. Resultatet er blitt et hus som inneholder absolutt alt, sa Fredly til Finansavisen i forbindelse med at boligen ble lagt ut for salg.Verdivurderingen ble oppgitt til 130 millioner kroner, men boligen på 1010 kvadratmeter ble til slutt solgt for godt under det.Bygget har underjordisk garasje til 10 biler og boder på tilsammen 560 kvadratmeter.Boligen, som over bakken teller 450 kvadratmeter, er fordelt på to etasjer. Det er blant annet fem soverom og åtte eksklusive WC/baderom, egen spa-avdeling med motstrømsbasseng, steambad, trimrom og vinkjeller.Her ligger Haldenveien 93 på Snarøya


Les også