Even Winje selger prakteiendom for 37 mill.

Skipsmegler Even Winje selger prakteiendom for 37 millioner kroner etter nabokonflikt.

Næringseiendom

Skipsmegler Even Winje selger sin herskapelige eiendom på Veierland for 37 millioner kroner, etter nabokonflikter og etter at kemneren har tatt pant på over fire millioner kroner i eiendommen, skriver DN.- Hva er grunnen til at Oslo Kemnerkontor har tatt pant på 4,3 millioner kroner i din eiendom?- Jeg kommenterer ikke min egen privatøkonomi, svarer Winje, ifølge avisen.Eiendomsmegler Marius Berger i Eie eiendomsmegling har fått oppdraget med salget.- Hva er grunnen til at han selger?- Han har en endret arbeidssituasjon som medfører mye reising. Han er skipsmegler og får ikke tid til å drifte eiendommen. Det er en forferdelig stor eiendom med 1300 kvadratmeter bygningsmasse, med mye tomt og mye stell, sier Berger til DN.Jonas Stormoen Waldeland har nabohytten til Winjes eiendom. Han har ifølge avisen frem til nå hatt pant på 238.000 kroner på Winjes eiendom.- Jeg ønsker egentlig ikke å uttale meg om dette fordi jeg ikke ønsker noe mer med Winje å gjøre. Men det ble flere runder i rettsapparatet. Jeg vant saken i rettsapparatet, men måtte gå til namsmannen for å kreve inn saksomkostningene, sier Waldeland til DN.

skipsmegler
fritidseiendom
eie eiendomsmegling
Nyheter
Næringseiendom