Fikk tre millioner over prisantydning - droppet visning

Den dyreste eiendommen i Kragerø så langt i år ble kuppet før visning.

Næringseiendom

Mandag ble en fritidseiendom i Kragerøs skjærgård kuppet før visning med et bud som lå tre millioner kroner over prisantydning. Prisen endte på 17,5 millioner kroner, skriver DN.- Selgerne valgte å satse på at dette budet var mer lønnsomt enn å holde visning, sier ansvarlig eiendomsmegler Jens Martin Laagasken i DNB Eiendom til avisen.Ifølge megleren er dette den dyreste eiendommen i Kragerø i år.Fritidseiendommen ligger på Portør utenfor Kragerø og består av flere bygninger med enkel standard og utedo. Det kjøperen først og fremst betaler for, er ifølge DN den store tomten på rundt 11.000 kvadratmeter.

hytte
kragerø
portør
fritidsbolig
dnb eiendom
Nyheter
Næringseiendom