Knallår for Buchardt og Flatland

Tv-kjendis Hallvard Flatland og eiendomsutvikler Anders Buchardt håver inn på tomtesalg.

Anders Buchardt og Hallvard Flatland tjente gode penger på Gaustatoppen i fjor. Ifølge DN tjente duoen 17,9 millioner kroner gjennom selskapet Gaustatoppen Invest AS, som de eier halvparten av hver. Året før var overskuddet 5,7 millioner kroner. Allerede i 2006 gikk Buchardt og Flatland sammen om å utvikle et hytteområde i tilknytning til Gaustatoppen.– Det er ingen tvil om at vi har gode forhold over hele landet for fritidsboliger til fjells, sier eiendomsmegler Christopher Lejonberg til DN. Han har solgt de fleste av tomtene i Gaustatoppen Naturpark.Lejonberg sier at gunstig kronekurs har gjort at området også har tiltrukket seg mange svenske hyttekjøpere fra Göteborg-området.Gaustatoppen Naturpark la ved påsketider 2017 ut rundt 40 hyttetomter med priser fra én til 1,7 millioner kroner. 37 av disse er solgt.– Interessen har holdt seg så langt i 2018 også. Utfordringen nå er at vi begynner å gå tom på varelageret, vi har ikke så mye mer igjen å selge. Så vi skal i gang med å planlegge for nye hyttefelt, sier Anders Buchardt


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også