Leie ut leilighet i Bergen? Så mye kan du få

Det er ifølge daglig leder ved Utleiemegleren Bergen, Eirik Hove, vanligvis mest trykk på leiemarkedet i Bergen fra midten av juli.

Næringseiendom

Det kostet i gjennomsnitt 10.501 kroner å leie en 2-roms i Bergen i mai, går det frem av en melding fra Utleiemegleren.Sammenlignet med forrige måned, er dette en oppgang på 5,2 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en nedgang på 0,2 prosent.3-romsDet kostet i gjennomsnitt 12.935 kroner å leie en 3-roms, og sammenlignet med forrige måned er det en oppgang på én prosent.Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 0,1 prosent.Hot i juliDet er fortsatt et svært høyt antall boliger til leie i Bergen. Per i dag ligger det 1108 annonserte boliger til leie i Bergen på Finn.no. Dette er en økning på ca. 9,5 prosent siden begynnelsen av mai.- Det er vanligvis mest trykk på leiemarkedet i Bergen fra midten av juli, når studentene får vite hvor de kommer inn, og frem til utløpet av august. Vi pleier derfor å anbefale de som vet at de skal leie bolig i Bergen fra høsten av å være tidlig ute, sier daglig leder ved Utleiemegleren Bergen, Eirik Hove.- Begynn gjerne å se etter leiebolig allerede nå, da det er langt mer kamp om de beste boligene i juli og august, fortsetter Hove.

utleie
utleiemegleren
bergen
leiepriser
Nyheter
Næringseiendom