Meier om boligprisene

Sjefen for Privatmegleren visste det ville bli varmt, men ikke så hett i enkelte regioner.

Næringseiendom

- Boligmarkedet fikk en uventet hetebølge. Vi visste det ville bli varmt, men ikke så hett i enkelte regioner, sier Grethe W. Meier til Hegnar.no.Den største overraskelsen er ifølge Meier den høye aktiviteten i mai, med så mange røde dager.- Samtidig er det deler av boligmarkedet som godt kunne tenkt seg noen plussgrader ekstra, påpeker hun.Sterk prisoppgangBoligprisstatistikk fra Eiendom Norge, Finn.no og Eiendomsverdi lagt frem tirsdag viste at boligprisene steg 1,0 prosent  i mai.Justert for sesongvariasjoner var boligprisene opp 1,1 prosent.DNB Markets og Nordea Markets øynet på forhånd hhv. 0,3 og 0,4 prosent sesongjustert vekst.Investorene tilbakePrivatmegleren merker at investorene er tilbake etter forslag om å endre Oslo-forskriften.- Derfor tror vi at det kan bli litt «akkumulert» hetebølge når de omsetningene også kommer i juni i noen områder, sier Meier.Hun ser også et godt utvalgt av boliger.- Dette fører også til mer interesse hos potensielle kjøpere, som i tillegg kan tillate seg å være selektive.I løpet av sommeren blir det mer feriemodus og langtidsvarselet er ifølge megleren at høsten blir god med utflating.Les også:  Frykter hard landing i boligmarkedet

boligprisene
boligpriser
grethe w. meier
privatmegleren
dnb markets
nordea markets
finn.no
eiendom norge
eiendomsverdi
Nyheter
Næringseiendom