Skavlan 12-doblet på Vinderen

Fredrik Skavlan betalte 1,2 millioner kroner da han kjøpte rekkehuset på Vinderen i Oslo. 

Næringseiendom

(Finansavisen:) I januar 1992 kjøpte den da 25 år gamle tegneren og journalisten Fredrik Skavlan et rekkehus i Anne Maries vei 11 på Vinderen i Oslo sammen med Sophia Fergus. Prisen var på 1,2 millioner kroner, skriver Finansavisen.Nå selger han ifølge avisen rekkehuset med en prislapp på 14,9 millioner kroner - mer enn 12 ganger opprinnelig kjøpesum.Boligen på 210 kvadratmeter er trolig vesentlig oppgradert i forhold til den Skavlan betalte 1,2 millioner for i 1992.

(Faksimile Finansavisen 08.06.18)EiendomsskattSem & Johnsens luksusmegler Jan Fredrik Bonde har fått oppdraget med å selge boligen for Skavlan. Han fremhever i markedsføringen at boligen er oppgradert med etterisolering, nyere gulv og kjøkken.Rekkehuset er tegnet av arkitekt F. S. Platou i funkisstil og oppført i 1949/1950 rett ved friarealer, Gaustadbekken og ikke langt unna T-banen.I tillegg til å legge ut en kjøpesum på rundt 15 millioner kroner, må en ny eier belage seg på årlig eiendomsskatt på 9.500 kroner, kommunale avgifter på 14.000 og felleskostnader på 11.000, skriver Finansavisen.Kjøpte for 21,6 Nylig kjøpte Skavlan en halv tomannsbolig ved Marienlyst. Kjøpesummen var 21,6 millioner kroner.Salgssummen endte ifølge DN 3,6 millioner kroner over prisantydning, og Skavlan har allerede overtatt eiendommen.Skavlan står ifølge avisen alene som hjemmelshaver til boligen.- Dette er et liebhaberområde, og en perle av en eiendom. Det er unikt, sentralt samtidig som det er landlig, sier eiendomsmegler Kaci Svanemyr i Proaktiv Kristiania til DN.Selger av eiendommen er ifølge avisen Ragnhild Wang, tidligere leder for Teatermuseet.

fredrik skavlan
bolig
eiendomsmarkedet
boligpriser
Nyheter
Næringseiendom