OBOS og Ringnes bygger Bærum-boliger

125 boliger og barnehage i Sandvika.

Næringseiendom

Bjørnegårdsvingen ANS, et samarbeidsselskap mellom OBOS Nye Hjem og Eiendomsspar, har signert en avtale med Vedal Entreprenør AS på 386 millioner kroner, skriver OBOS på sine hjemmesider.Avtalen omfatter bygging av 125 leiligheter i prosjektet Bjørnegårdsvingen i Sandvika.- Nå jobber vi hardt for å kunne legge ut første trinn for salg til høsten. Prosjektet består av leiligheter med gode kvaliteter der det er lagt stor vekt på utearealer, romslige balkonger og materialer av god kvalitet, sier prosjektsjef Jan Fagerheim i OBOS Nye Hjem i en kommentar.Boligprosjektet ved Sandvikselva er i gangavstand til Kalvøya og med kort vei til Vestmarka. I tillegg til boliger kommer det også en barnehage med plass til 80-90 barn.Byggearbeidene antas å starte opp i løpet av 1. halvår av 2019, og innflytting er planlagt i 1. halvår 2021.Les mer her.

bolig
obos
eiendomsspar
christian ringnes
sandvika
Nyheter
Næringseiendom