Ringnes må fjerne sperringer på egen Bygdøy-strand

Bymiljøetaten i Oslo krever at Christian Ringnes (64) fjerner stengsler som hindrer ferdsel i strandsonen på Bygdøy-eiendommen hans.

- Jeg er ikke enig i dette, men kommer til å gjøre det likevel, sier Ringnes til DN.I fjor sommer mottok Ringnes ifølge avisen et brev fra Bymiljøetaten der det ble påpekt at ferdsel under gangbroen til badehuset hadde blitt vanskeligere, mens siden mot land hadde blitt sperret med en port. I tillegg ble det påpekt at Ringnes hadde bygget et mer markert steinskille, med metallstolper og en stor blomsterpotte inn mot den offentlige nabostranden. Ringnes har også etablert en vannscooterslipp langs tomtegrensen og satt opp en langsgående tekstilskjerming på bryggen ut til badehuset.I desember i fjor gjennomførte Bymiljøetaten befaring på eiendommen, og i slutten av juni i år mottok Ringnes varsel om pålegg. Han er blitt bedt om å fjerne hindrene innen 15. august.- Jeg synes personlig denne blomsterpotten mer bidrar til å forskjønne enn noe annet. Men vi bor i et sivilisert samfunn hvor vi følger pålegg enten vi er enige eller ikke. Dette er jo bare å ta bort, og det er kjempefort gjort. Nå skal vel folk flest ta fellesferie først, så setter vi i gang i august, sier Ringnes til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også