HAS

Tollefsen blar opp over 700 millioner for leiligheter

Utvider boligimperiet i Sverige.

Heimstaden og Trianon har inngått avtale om å kjøpe en eiendomsportefølje av totalt 8 boliger i Malmö og 2 boliger i Lund, fremgår det av en melding.Porteføljen består av 388 leiligheter og et mindre antall kommersielle lokaler, og har en prislapp på 712 millioner svenske kroner.Heimstaden har også kjøpt fire eiendommer i Malmö og to eiendommer i Lund, med totalt 217 leiligheter. Den underliggende eiendomsverdien er 486 millioner kroner, opplyses det.- Vi er veldig fornøyd med å ha fått muligheten til å kjøpe disse eiendommene. Porteføljen er av høy kvalitet og inneholder for det meste nyoppussede leiligheter eller nye leiligheter, skriver transaksjonsansvarlig Katarina Sonnevi i Heimstaden.Norges 12. rikesteKapital vurderte i fjor høst Ivar Tollefsens formue til 18,2 milliarder kroner. Det holdt til en 12. plass på listen over Norges 400 rikeste.Tollefsens formue hadde da blitt oppjustert fra 12,8 milliarder kroner i 2016.Hele Kapitalindeksen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også