HAS

Utleiekonge håver inn 200 millioner i måneden

Eiendomsinvestor Ivar Tollefsen har brukt de siste årene på å akkumulere eiendom i stor stil. DN kan fortelle at han nå sitter på eiendommer for rundt 75 milliarder kroner i Norge, Sverige og Danmark. Egenkapitalen i selskapet var om lag 25 milliarder ved inngangen til året.Når Tollefsen så leier ut drøyt 30.000 leiligheter blir det en ok kontantstrøm. Ifølge DN håver Heimstaden ab inn drøyt 200 millioner norske kroner hver eneste måned på leilighetene som leies ut.Tollefsen er ikke videre bekymret over boligprisene i tiden fremover.- Om boligprisene faller med ti prosent neste år, er det ikke slik at jeg tenker at vi har investert feil. Faktisk er det slik at den løpende avkastningen er god nok til at verdivekst kun er en bonus, sier Tollefsen til DN.I 2017 inntok Tollefsen 12. plass på Kapitals liste over Norges rikeste personer, med en formue på 18 milliarder kroner. Listen finner du her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også