Vil bygge 350 leiligheter i Italia

Alf Ulven. Foto: Finansavisen.

Alf Martin Ulven (57) er en av Norges rikeste eiendomsinvestorer. Nå gjør han seg klar for en storstilt utbygging av en ferieresort i Toscana.

- Jeg eier rundt 1000 mål med eiendom i Toscana og vi er i ferd med å få godkjent bygging av 35.000 kvadratmeter med leiligheter, sier Ulven til DN.Han regner med det er snakk om rundt 350 leiligheter, gitt 100 kvadratmeter per enhet. Leilighetene vil i hovedsak være rettet mot det europeiske feriemarkedet.Ulven regner med å kunne få de endelige tillatelsene på plass i løpet av det neste året, skriver avisen.- Har dere nok penger til å finansiere en slik utbygging selv, eller trenger dere å få inn partnere?- Det kommer an på om vi bygger alt på en gang eller i faser. Dette jobber vi med å vurdere nå. Dersom alt skal bygges samtidig, er det jo snakk om milliardinvesteringer, og da må vi i tilfelle ha inn partnere, sier Ulven til avisen.