Brennhete Geilo-hytter

Gode tider for Christian Haatuft.

Geilo-meglere DN har snakket med forteller om rekordsalg av hytter i juli.- Vi har doblet omsetningen sammenlignet med juli i fjor, som var på høyde med slik det har pleid å være de siste årene. August har en tendens til å komme sent i gang, men nå er vi i gang så det plystrer etter, sier eiendomsmegler Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1 Geilo.- Prisnivået er bra, men det løfter seg ikke så mye. Men hvis det kommer attraktive eiendommer med veldig god beliggenhet, strekker folk seg, legger han til overfor avisen.Kontorets juli-salg summerte seg ifølge DN til 20 eiendommer for i alt 65,5 millioner kroner, mot 14 eiendommer for 29,9 millioner kroner i juli i fjor.Ellers i fjellet har verken Stig Svartor i Privatmegleren Lillehammer eller Trysil-megler Petter Birkrem merket noe sommerrush.- Det er helt vanlig. Men nå driver vi for fullt og legger ut eiendom som skal for salg, sier Birkrem til avisen.