Innbrudd hos Petter Stordalen

Før helgen ble hotellkongen Petter Stordalen utsatt for innbrudd i hytta.

Rett før helgen ble hotellkongen Petter Stordalen utsatt for et mindre hyggelig besøk da uvedkommende tok seg inn i jakthytta hans ved Grasfjell i Tinn, ifølge Rjukan Arbeiderblad og Se & Hør.Ifølge avisen er det Petter Stordalen som eier hyttetunet.Til Dagbladet forteller operasjonsleder Marius Knudsen ved Sør-Øst politidistrikt at de fikk melding om innbrudd fredag klokken 10.00, og at innbruddet trolig skjedde for noen dager siden.- En rute er knust og en eller flere personer har tatt seg inn i hytta. Vinduet er ikke stort så vedkommende kan ikke ha vært storvokst. Det er stjålet litt øl og mye mat, fiskegarn og et verktøysett, opplyser Svein Moen - lokal oppsynsmann for Sneiselia AS, ifølgeTelemarksavisa.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker