KrF-Hareide selger huset for 16 mill.

Det skal være økonomiske grunner som gjør at familien Hareide velger å flytte.

KrF-leder Knut Arild Hareide og hans kone Lisa Maria selger huset de selv fikk bygget på grunn av familieøkonomien, skriver VG.Huset er annonsert på Finn, med en prisantydning på 16 millioner kroner.«Jeg kan bekrefte at vi har lagt ut vår bolig for salg. Hele familien trives svært godt med naboer og lokalmiljøet på Grefsen. Det er derfor vemodig å legge huset ut for salg», skriver Knut Arild Hareide i en tekstmelding til avisen.«Hovedgrunnen til at vi ønsker å selge, er at vi i dag bor i et hus som vi synes er i største og dyreste laget. Vi er en småbarnsfamilie med kun én inntekt, og et salg vil redusere huslånet vårt og våre totale bokostnader», skriver han i meldingen til VG.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker