Eivind Yggeseth

Nordvik går solo

Nils Nordvik har gått ut av samarbeidet med Partners-kjeden.

Nordvik og Partners bytter navn til Nordvik og blir en frittstående eiendomsmeglerkjede, melder Estate Nyheter.Nordvik har dermed gått ut av samarbeidet med Partners-kjeden og skiftet navn på sine 15 meglerkontor i Oslo, Akershus og Bodø.- Vi er glade for å endelig være i gang på egenhånd igjen. Våre 150 meglere vil fra i dag kunne gå ut i markedet og tilby en helt ny digitalisert salgsprosess og nye, digitale markedsføringsløsninger, som frigjør tid til å levere solid, faglig rådgivning fra befaring til overtakelse, sier Martin Anmarkrud Kiligitto, adm. direktør i Nordvik til nettstedet.Satsingen som frittstående kjede innebærer ifølge Anmarkrud Kiligitto en offensiv plan for videre vekst, drevet frem av nye digitale løsninger som skal gjøre boligsalget enklere og bedre for kundene.- Vi skal ikke digitalisere god, faglig rådgivning, tillit og trygghet, men vi kan digitalisere prosesser som gjør forberedelser og gjennomføring av boligsalg enklere og bedre for både kundene og oss, sier han til Estate Nyheter.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også