Tollefsen klar for nye kjøp

Ivar Tollefsens Heimstaden forbereder seg på nye eiendomskjøp.

I sommer gikk Ivar Tollefsens svenske eiendomsselskap Heimstaden AB inn i det tyske boligmarkedet. Nå gjør Tollefsen seg klar for nye eiendomskjøp i det tyske markedet, melder Estate Nyheter.«I juli gikk vi for første gang utenfor Nordens grenser gjennom å signere et kjøp i Berlin i Tyskland. Vi tar over eiendommen i høst og vi arbeider nå for fullt med å få hele driftsapparatet på plass for eventuelle nye kjøp», heter det fra Heimstadens adm.dir. Patrik Hall i rapporten for 1. halvår. Heimstaden oppnådde leieinntekter på 1,54 milliarder svenske kroner i 1. halvår, opp fra 880 millioner svenske kroner i tilsvarende periode i fjor. Resultat etter skatt endte på 1,73 milliarder svenske kroner, mot 967 millioner svenske kroner i samme periode i 2017.«Med en investeringskapasitet som er større og sterkere enn noen gang, har vi funnet bra kompletterende kjøpsmuligheter i både Sverige og Danmark. Vi har i første halvår økt vår svenske eiendomsportefølje med knappe 2500 leiligheter i byer vi allerede er etablerte, komplement som styrker vår lokale forvaltning og skaper stordriftsfordeler», heter det videre fra Hall.Les mer i rapporten her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også